Veerkracht Booster

Zonsopkomst

Zoals een aantal van jullie weten ben ik een nogal extreem ochtendmens. Dat heeft als groot voordeel dat ik vaak mag genieten van de zonsopgang. Zo zag ik vannmorgen op weg naar België de zon opkomen toen ik over de Moerdijk brug reed. Prachtig, die combinatie met dat water…

Maandag was ik al vroeg onderweg naar Den Bosch. Na eerst een flinterdun ijslaagje van de voorruit verwijderd te hebben, reed ik al snel op de N11 richting Bodengraven. Nou vind ik dat toch al altijd een mooi stukje echt Hollands landschap, met die slootjes, boerderijen, velden met koeien… Maar die dag was het extra bijzonder. Over de velden dreef een dun laagje nevel. De zon scheen over de velden, waardoor er een bepaalde schittering in de nevel te zien was. Hier en daar stak er een slaperig koeienhoofd bovenuit.

Het is dat je niet zomaar mag stoppen daar, want wat had ik daar graag een paar foto’s van gemaakt! De foto bij deze blog is dus niet van mij, maar geeft wel ongeveer een beeld van hoe het eruit zag.

En dan vraag ik mij toch af… Hoeveel automobilisten rijden op de automatische piloot van A naar B en zien dus gewoonweg al dat moois niet? Het is natuurlijk vooral belangrijk je aandacht op de weg en medeverkeersdeelnemers te houden. Probeer daarnaast toch ook eens oog te hebben voor de mooie dingen die je onderweg tegenkomt.

Je komt gegarandeerd beter gehumeurd aan op je bestemming!